Over Ons

Met ruim 17 jaar ervaring in kledingreparatie, maatwerk, stomerij, gordijnen en stoffering bent u bij ons op het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, goede service en tevredenheid van al haar klanten zowel particulier als zakelijk.

 

Voor het vermaken van kledingstukken, het herstellen van ritsen, het op maat maken van bruidskledij, stomen, leerbewerking en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Onze ervaren kleermaker zorgt ervoor dat uw kleding snel, vakkundig en op professionele manier naar uw wens en maat wordt gemaakt en vermaakt. Heeft u uw droomjurk gevonden of exclusieve kleding? En zit het toch een beetje nauw of is het juist aan de grote kant? Geen nood! Onze kleermaker is in staat uw droomjurk of exclusieve kledij op maat voor u te vermaken.


Hiernaast doen wij allerlei soorten kledingreparaties en ook uw kleding voor de stomerij is welkom. Dit gebeurd uiteraard op professionele en veilige wijze. Uw kleding blijft in optimale staat. Ook voor het vermaken en op maat maken van uw gordijnen bent u bij ons op het juiste adres. Kom gerust langs, of bel voor een afspraak.
 

 

 

 

 

 

 Over Ons

Hoe kan ik u helpen?

Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie over onze diensten.

CONTACT